Friday, March 11, 2011

Talian Hayat

Hari ini talian hayat online saya agak mengecewakan kerana line teramat-amatlah slow untuk saya online. Aduhai.. Kenapa la semua line slow sangat hari ini. Guna line jabatan slow, wireless slow dan berukband saya pun slow juga tapi petang ni ok la dapat juga saya buka blog.

Adakah hari ini hari line internet slow di dunia??? Oh tidak.. Kalau la keadaan ini berterusan sehingga esok lusa tulat dan seterusnya nampak gayanya mati kutu la saya jawabnya. Internet merupakan salah satu peneman saya di pejabat ini sebab di sini saya bersendirian takde teman-teman yang hendak dibawa berborak. Bos pun takde sehingga 21 hb dan lagi bertambah boring la saya di sini.

Laptop saya ni pun macam dah berproblem sikit kekadang tiba-tiba je boleh hang. Nampak gayanya nak kena bawa ke kedai la ni servis skit bagi bertambah laju. Kalau korang takde internet dalam sehari agak-agak mati kutu ke tidak? Kalau yang bukan kaki blogging ok la takde heran sangat tapi kalau yang jenis update blog hari-hari, tengok trafik dan lain-lain lagi mesti korang tension juga kan. Hopefully semuanya akan ok dan pantas seperti sediakala. Ok la nak try buka facebook pula.

11 comments:

Diyana said...

mati kutu jugak....hahha

Dda Ly said...

ni la yg membuatkan saye malas nak on9 kat umah...lembab cam siput..so kne tahan je napsu nak on9 sehingga sampai opis..huhuh

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥

Fuuyooh said...

berukband memang slalu gitu.. slow.. menyampah tol la.. hehe

Halen said...

to diyana:
minta2 besok ok la klu tak beranak pinak la kutu ni hehe..

to Dda:
owhh gitu plk.. klu sy malas nk on9 kt umah sbb line slow. kt ok laju je hehe

to fuuyooh:
sbb ramai org nyampah tu yg jadi nama berukband hahaha

Myra Jay said...

MJ kalau sehari tak bukak blog mmg mati kutu abes..hehee


kak, BE nie side income untuk kita la, selagi dia running kat blog kita selagi tu la dapat jana income:)

kay_are said...

talian hayat tu ape?? line internet ke?? hee

Fuuyooh said...

salam.. berukband berukband kenape la slow sangat hehe..

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/segmen-jom-suai-kenal-nak-cari-member.html

Halen said...

to myra jay:
thanxs mira 4 ur info tp akak stil x faham fungsi dia. nnt la akak tunggu somebody buat explaination hehe

to kr:
ahaa.. line internet hehe

to fuuyooh:
arrghhh.. arini sama jgk line slow lg :(

jomsantaisekejap said...

Biasalah, bila nak datang masalah tu, kadangkala bertimpa2...lepas satu satu...tapi bila kita tengah ok dan ready nak berdepan dengan apa saja, tak ada pulak masalah datang...

kakngah said...

giler xder tenet sehari... bisa meroyan hoccay!!~

hidup tak bermakna gittew....

Halen said...

to jomsantaisekejap:
hehe.. adat hidup mcm tu la ada manis dan pahitnya.

to kakngah:
hehe.. tau xpe..