Tuesday, March 22, 2011

Apakah ini???

Hari ini mood tak berapa nak best sebab sakit gigi + sakit gusi. Owhhh.. sakit apakah ini? Kalau sakit gigi lain sikit rasanya tapi kali ni sakit dia lain macam pula. Saya pun confius sakit gigi ke sakit gusi sebab nak kena nganga mulut untuk meredakan sakit ini sob..sob..sob.. :(

 
Nampak gayanya nak kena pergi dating dengan dentist la ni. Aduhai.. Sakit apakah ini???

3 comments:

mrs.sabri said...

mcm mana rasa sakit gigi?sebab akak x pernah sakit gigi..

Vivacious O'light said...

ini macam sakit gusi sebab geraham bungsu payah nak keluar kot??
biasanya, kalu gi jumpa dentist time tgh sakit/bengkak, diorg takleh buat apa pun, dia bg ubat tahan sakit je, pastu suruh dtg lagi bila bengkak dah surut. pastu kita bila dah tak sakit, buat apa jumpa dentist kan?? heheh... gusi belakang tu bengkak dan mengcover gigi belakang ke?

Halen said...

to mrs sabri:
aduhai kak.. sakit gigi ni bila dh smp ke akar rasa nk nangis je. makan x lalu pipi rasa ngilu2.. :(

to farah:
ahaaa betul tu. tp gigi bongsu ni dh lama keluar mungkin sbb kena jangkitan kot. maklumla skang ni pagi ptg malam duk telan milo je huhu.. td dh pi klinik doktor khadijah amik ubat tahan sakit + antibiotik + surut bengkak. lps dh baik nnt ni nk kena pegi jumpa dentist jgk sbb rasa mcm ada gigi yg rosak je.