Thursday, March 31, 2011

Jom ikut saya...

Tengahari nanti saya nak ke Jabatan Pendaftaran Negara jom la ikut sekali hehe.. Sebabnya mykid Nasya yang saya buat last month dah pun siap. And now time to collect dan apabila semuanya dah lengkap baru la senang hati ini. Everything is gonna be ready rite now and tinggal nak melangkah pergi je lagi. 

Pergi ke mana? Pergi amik mykid la...

8 comments:

Vivacious O'light said...

ayak..wafiy takdak mykid lagi! maryam dah ada...

Nanak said...

sabar2 cari parking di JPN ok..hehe

kak ina kl (2) said...

selamat ulangtahun buat hb kamu..semuga berbahgia selamanya..

tak kan bagi nasya adik ker..

konspirasi dengan bn..oh yer ker

Halen said...

to farah:
haaaa.. cpt buat nnt nk daftar skolah dah hehe

to nanak:
hehe.. hopefully ada la parking nnt ni.

to kak ina:
thanxs kak ina. insyallah ada rezeki nnt dpt la nasya adik baru hehe

sy tau kak ina ada konspirasi kan.. :p

Diyana said...

eh?mykid yang warna pink tu ke alin?mmg nasya tak dapat bersama2 surat beranak ke ?*konfius.ke prosedur sabah aje yg kene renew lain mykid? eh ke ade mykid warna lain selain pink?makin konfius.

Halen said...

haaa betul la yg warna pink tu tp zaman nasya dulu time buat sijil beranak tak dapat mykid terus. skang ni klu daftar kelahiran terus dpt mykid kan tu yg lambat buat ni.

Diyana said...

oo eh.hmm.hehe.kus semangat ,ingat memang ade kene renew mykid ke hape..hihi.jakunla jg,kot mmg ana tak tau.^^

Halen said...

hehe.. x penah2 org renew mykid/kd pengenalan tau.. :p