Tuesday, April 5, 2011

Dah masuk list..

So many thanxs to Mr Ben Ashaari kerana telah menyenaraikan saya dalam senarai blogger-blogger yang join segmen Gegar 1 Ribu Blog Untuk Bulan April. I thought my blog tak tersenarai dah sebab time saya submit link penyertaan link saya tu dah no 1004. Tapi rezeki kali ini telah menyebelahi saya dan akhirnya saya masuk senarai dalam Kumpulan 10.


Kepada blogger-blogger yang sudi datang menggegarkan blog ni terima kasih saya ucapkan dan saya akan berkunjung ke blog kalian juga cuma lambat dan cepat je okeh. Untuk malam ini saya dah terjah 50 blog di Kumpulan 10 dan insya-allah besok dan seterusnya saya akan teruskan aktiviti menerjah blog-blog yang masih belum dilawati. Tak sangka rupa-rupanya macam-macam jenis blogger yang ada dan ramai rupanya blogger di Malaysia ni.

Saya gembira menjadi dan mengaku saya seorang blogger.. :)

6 comments:

yantz-yeem said...

wahhhhh tahniah terlist dlm 1000 gegar blog oleh ben shaari...tingin gaks nak try tapi masa je x mengijinkan hehehhe...

Noriz said...

salam...nice knowing u...i follow :)

Diyana said...

tahniah2.glamer gitu. hehe

Vivacious O'light said...

waa..seronoknyer berjiran dgn org glamerr....

Halen said...

to yantz:
thanxs yantz. mungkin kali ni sy ternasib baik msk dlm list hehe.. insya-allah next time mesti u pun dpt join.

to noriz:
thanxs noriz sudi follow my blog.. :)

to diyana:
haha.. takde maknanya nk glamer. penganjur tu bkn kenal pun kita ni siapa cuma tu la maybe ada advantage blogger2 lain dtg jengah blog kita.

to farah:
bkn berjiran dgn blogger fames pun cuma bernasib baik terpilih jer.

kuperludia said...

ha tuu dh tsenarai tuu..tahniah eh kak.. :)