Wednesday, April 6, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

Sesiapa yang nak purse baru jom join giveaway ini yang telah dianjurkan oleh kelawar hitam hahaha. Dan untuk memberi sokongan sesama blogger saya join giveaway ni. Darkbatman antara blogger yang terawal saya kenal semenjak blog baru ini aktif kembali. 

Kepada yang takde kerja tu meh la rajin-rajinkan diri join giveaway ini dan kepada silent reader yang belum ada blog apa tunggu lagi buat la blog anda. Takkan nak baca blog orang je tiap-tiap hari kan bagus kalau anda juga ada blog. Boleh kita kasi gegar lagi blog-blog yang ada. Bila dah ada blog jangan lupa add saya yer ekeke..

Ok dah la merapu yer. Jom kita tengok syarat-syarat untuk join giveaway ini. Sangatlah senang dan simple sebab tidak memerlukan masa yang lama untuk menyiapkanya melainkan banyak yang anda nak taip.



1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh!

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina. Kehkehkeh!!

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

Hadiah yang ditawarkan memang menarik. Cepat submit penyertaan korang sebelum terlambat ke blog ini.




3 comments:

kay_are said...

gud luck ye ngan GA tu.. rajin nye bro batman wat GA..

Halen said...

ya thanxs.. join ler skali mana tau ble jd pemenang.

**::CIKNUURUL::** said...

gdluckk,..hehe,.sy pon join jgk,.jmpot snggah blog ek,.