Thursday, February 24, 2011

..PhotoGeDiks Contest..


Salam semua,

Haaa sambil saya mengadakan 'Welcome Friends Giveaway' ni saya pun tak ketinggalan juga join contest yang orang lain buat. Kali ni saya nak join 'PhotoGediks Contest'.

Konsep sangat ringkas.. Harus lah pic yang menonjolkan ciri2 kelakar, sporting n ala2 gediks gitu.. bila lg nk serlahkan bakat semulajadi anda kan.. hehehe.. syarat contest sgt mudah.. seperti:

  • mesti menjadi follower kepada mumlittlemonster.blogspot.com.. ;)
  • Buat entry tuk contest n upload banner di atas then link kan semula ke cni..
  • sekeping gambar sahaja yang diwajibkan tau!!
  • cerita serba ringkas ttg photo yang menjadi pilihan.. (konon da memenuhi ciri2 photogediks la..)
  • Tag kan kepada 3 rakan anda yang tau ttg contest ni..
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen kamu bwh entry ni...
..Contest berakhir sehingga 15 Mac 2011..

P/S: Hanya seorg sahaja yang layak memegang tittle Miss/Mr. PhotoGeDikS ni.. TP sy akan memilih 10 org bertuah untuk hadiah saguhati.. Dan ada hadiah misteri bagi follower yang dipilih secara rawak.. best kan dapat hadiah.. 



Ini la gambar yang akan saya pertaruhkan untuk contest kali ini. Amacam puan penganjur cukup gediks tak gambar ini hehe.. Gambar ini diambil sewaktu dalam feri on da way ke Labuan. Baru lepas parking kereta di bawah dan nak naik ke bahagian atas feri. My daughter firstime naik feri tu yang seronok + gediks skit hehe..

Semoga gambar ini akan menarik perhatian puan penganjur untuk memilih saya sebagai salah seorang pemenang. Terima kasih sekali lagi kerana menganjurkan contest ini.

Dan akhir sekali saya tag contest ini kepada Diyana, Ainazli dan Janna.


7 comments:

Vivacious O'light said...

si nasya kalu bab amik gambar, semua gaya dia leh buat..lagi2 gaya gediks..mmg sesweii sgt!

Nanak said...

kejap.mau pi suruh bby Fredo jadi gediks dulu..ahaha

Halen said...

to farah:
haha.. well. mmg pantang jumpa kamera nasya ni.

to nanak:
haaa.. baby frdo cpt gedik2 dpn kamera nnt ble join nasya skali hehe

MuMMy CHoMell said...

dtg jenguk umah peserta n pic yang dipertaruhkan.. ye.. pic menarik, cukup gediks da.. hihihi Best of luck ye!!

Halen said...

thanxs mummy chomell.. mummy mmg chomell btol arini hehe

Diyana said...

ana baru join.;) tenkiu sudi tag.heh

Halen said...

okeh.. u r welcome.. :)