Monday, February 14, 2011

Heartbeat.my


Sekarang ni macam-macam kaedah orang buat untuk cari pendapatan sampingan. Dari sekecil-kecil biz sampai la sebesar-besar biz. Now yang terbaru heartbeat.my.

Awal pagi tadi jalan-jalan la ke blog member-member blogger dan yang saya terperasan ada dua tiga orang duk sebut pasal heartbeat.my ni. Dah baca baru tau apa sebenarnya heartbeat.my ni. Menarik dan tertarik saya pun turut join skali hehe.. Dah alang-alang orang jemput kita join la bagi sokongan mudah-mudahan kalian cpt kayo hehe..

Kepada yang tak tau cerita lagi pasal heartbeat.my ni meh la usha pelan-pelan kot ada barang yang korang berkenan nak beli. Saya dah usha satu benda.. Anda bila lagi hehe. Untuk keterangan yang lebih detail korang ble refer di sini.

2 comments:

Darkbatman said...

erkk penah dgr tp xpenah cube.. xtau cmne dia berfungsi.hee

Halen said...

haa cuba la sign up klu nk tau. nk terang panjang lebar pun x arif sgt hehe..